אוכל
צילום׃ mako אוכל

דפי סינטה מזוגגות ברוטב שמן זית לימון ומרווה עם דפי לזניה

חתיכות שטוחות של סינטה מזוגגות בשמן זית, קליפת לימון, מיץ לימון ומרווה, עם דפי פסטה לזניה

ranital | מתכוני גולשים | פורסם 28/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

סינטה

דפי לזניה

1 לימון

עלי מרווה

שמן זית

גזר ננסי.

אופן ההכנה:

את בשר הסינטה פורסים לעובי חצי סנטימטר, מטגנים בארבע כפות שמן זית, עד לצריבה קלה,, מוציאים לאחר מכן את דפי הבשר לצלחת בצד, לשמן הזית מוסיפים את עלי המרווה וקליפות לימון, לטיגון קל, מוסיפים את מיץ הלימון, מלימון 1, מוסיפים חמאה לזיגוג הרוטב, מוסיפים את הגזר הננסי, ופלפל שחור גרוס.

מרתיחים ל 10 דקות את הרוטב עם הגזר ומוסיפים לאחר מכן את פרוסות הבשר.

מסיימים את הבישול עם דפי הלזניה, לזיגוג של דקה שתיים ומגישים כמו תפרחת פרחים