אוכל
צילום׃ none

ראגו כמו באיטליה

פסטה ברוטב של ראגו איטלקי אמיתי (בולונז) טעים ועשיר ופשוט להכנה

Mor.f | מתכוני גולשים | פורסם 03/02/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 כפות שמן זית

בצל אחד קצוץ

3 שיני שום קצוצות

גזר אחד קצוץ

3 גבעולי סלרי קצוצים

3 פטריות שמפיניון קצוצות

חצי כוס יין אדום

חצי קילו בשר בקר טחון

קופסת עגבניות מרוסקות

2 כפות גדושות של רסק עגבניות

טימין

רוזמרין

עלי דפנה

עלי בזיליקום

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

מחממים את שמן הבית במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהופך לשקוף. מוסיפים את הגזר, הסלרי, השום והפטריות ומטגנים כמה דקות ביחד. מוסיפים את הבשר ומערבבים עד שהבשר מתבשל ומתפורר. מוסיפים את היין ומערבבים הכל ביחד. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים את הטימין, הרוזמרין, עלי הדפנה והבזיליקום, המלח והפלפל, מערבבים הכל ביחד ומבשלים ללא מכסה כחצי שעה עד שמתאדים הנוזלים והרוטב הופך לאדום עמוק וסמיך.

מבשלים פסטה מכל סוג, מגישים בצלחת ושופכים מעל את הרוטב.

בתאבון!