אוכל
צילום׃ none

פסטה ים תיכונית

מתכון משובח, בריא, כולל את כל אבות המזון ומשביע.

ELIZABETH | מתכוני גולשים | פורסם 18/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.6 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גר' פסטה ברילה

1 חציל

1 בצל

3 עגבניות

1 גמבה

6 שיני שום

מלח פלפל לפי הטעם

חצי כפית אורגנו

שמן זית

200 גר' רסק עגבניות

צרור פטרוזיליה

חבילה של קבב כבש

כוס מים.

אופן ההכנה:

את הפסטה יש להכין לפי הוראות היצרן.

יש לחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות ולטגן בשתי כפות שמן, עד הזהבה של הבצל.

להוסיף את הפסטה המסוננת אל תוך הירקות, להוסיף כוס מים שעורבבה מראש עם רסק העגבניות. לתבל ולבשל על אש נמוכה כחמש דקות על מנת לאחד טעמים.

את קבב הכבש יש לטגן ולהוסיף לתוך סיר הפסטה, ולהמשיך לבשל על אש נמוכה כחצי שעה.

בתאבון.