אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

פסטה קרבונרה

יכול להיות שהפסטה קרבונרה הזאת כבר יותר ישראלית מאיטלקית, אבל וואו - היא כל כך טעימה שכל שאלת זהות נמחקת מיד. במקור עם חזיר, כאן עם אווז מעושן, אבל שימו לב - המנה עדיין לא כשרה

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 21/05/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.9 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם פסטה קצרה

רבע כוס חזה אווז מעושן, חתוך לקוביות

1 כוס פטריות פורצ'יני מיובשות

2 שיני שום, פרוסות דק

רבע כוס שמן זית

רבע כוס יין לבן יבש

שלושת רבעי כוס מרק עוף או מים

חצי כוס שמנת מתוקה

פלפל שחור טחון גס

חלמון

פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. שומרים בצד רבע כוס ממי הבישול.

2 מטגנים את חזה האווז, הפטריות והשום בשמן זית עד השחמה.

3 מוסיפים יין לבן, מרק ושמנת ומבשלים תוך ערבוב עד שמסמיך.

4 מוסיפים פלפל שחור, חלמון, רבע כוס ממי הבישול של הפסטה ופרמזן. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב. מגישים מיד.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

פסטה קרבונרה של רותם ליברזון (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
פסטה קרבונרה של רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

בתיאבון!