אוכל
צילום׃ none

פסטה מחיטה מלאה מוקפצת עם ירקות בנגיעות טריאקי

שבריאות וטעם משתלבים...מנה משביעה מעוד אפשר לשחק את השילובים והכמות של הפסטה

sb2004 | מתכוני גולשים | פורסם 23/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למנה אחת:

100-200 גרם פסטה מחיטה מלאה /רגילה, מבושלת

כמה עיגולי בצל

"קילופי" גזר (גזר שאחרי שקילפנו את קליפתו המשכנו לקלף עם הקולפן)

קילופי קישוא

חופן פרחי ברקולי

שן שום כתושה

פרחי כרובית

חופן שעועית שלמה ירוקה

גרגירים מ 1/4 קלח תירס (לא חובה)

4-2 כפות רוטב טריאקי (אפשר גם +- 3 כפות סויה ו-1 כף צ'ילי). במידה ושמים סויה יש להיזהר עם הוספת המלח

 

* את הברוקולי והשעועית שמים בסיר נפרד ונותנים לרתוח דקה

אופן ההכנה:

אופן ההכנה

מחממים מחבת עדיף ווק - אין צורך לשים שמן (ממשיכים להקפיץ את הירקות על אש בינונית"

כשהמחבת חמה מאוד שמים את :

טבעות הבצל וששמים לב שהירקות נדבקים מוסיפים כ 1-2 כף מים.

שעושה בעצם את אפקט הטיגון . וממשיכים מהירקות הקשים לרכים תוך כדי הוספת מעט מאוד מים כשצריך.

כשהירקות קשים למחצה מוסיפים מל"פ לפי הטעם.

ואז מוסיפים את הפסטה המבושלת מערבבים ומוסיפים את הרוטב שאתם רוצים