פסטה מחיטה מלאה מוקפצת עם ירקות בנגיעות טריאקי
שבריאות וטעם משתלבים...מנה משביעה מעוד אפשר לשחק את השילובים והכמות של הפסטה
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
למנה אחת:
100-200 גרם פסטה מחיטה מלאה /רגילה, מבושלת
כמה עיגולי בצל
"קילופי" גזר (גזר שאחרי שקילפנו את קליפתו המשכנו לקלף עם הקולפן)
קילופי קישוא
חופן פרחי ברקולי
שן שום כתושה
פרחי כרובית
חופן שעועית שלמה ירוקה
גרגירים מ 1/4 קלח תירס (לא חובה)
4-2 כפות רוטב טריאקי (אפשר גם +- 3 כפות סויה ו-1 כף צ'ילי). במידה ושמים סויה יש להיזהר עם הוספת המלח
* את הברוקולי והשעועית שמים בסיר נפרד ונותנים לרתוח דקה
אופן ההכנה:
אופן ההכנה
מחממים מחבת עדיף ווק - אין צורך לשים שמן (ממשיכים להקפיץ את הירקות על אש בינונית"
כשהמחבת חמה מאוד שמים את :
טבעות הבצל וששמים לב שהירקות נדבקים מוסיפים כ 1-2 כף מים.
שעושה בעצם את אפקט הטיגון . וממשיכים מהירקות הקשים לרכים תוך כדי הוספת מעט מאוד מים כשצריך.
כשהירקות קשים למחצה מוסיפים מל"פ לפי הטעם.
ואז מוסיפים את הפסטה המבושלת מערבבים ומוסיפים את הרוטב שאתם רוצים