אוכל
צילום׃ travellinglight, Istock

סלט פסטה קר עם טונה בטעם איטלקי

סלט פסטה איטלקי טעים, מהיר וקל להכנה

תמי אקרמן | תוכנית הבוקר של קשת | פורסם 17/06/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 51 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (7 מנות):

500 גרם פסטה קצרה, מבושלת אל דנטה ומסוננת

2 קופסאות טונה משומרת בשמן או במים

100 גרם זיתים שחורים מגולענים

500 גרם עגבניות שרי, חתוכות לרבעים

2 בצלים ירוקים קצוצים דק

רבע כוס עלי ריחן (בזיליקום) קצוצים גס

חצי כפית לקט תבלינים איטלקיים מיובשים (רוזמרין, קורנית, תימין וכו')

1 כף צלפים מוחמצים (לא חובה)

רבע כוס מיץ לימון טרי

רבע כוס שמן זית

מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 סמוך להגשה שמים את כל חומרי הסלט בקערה ומערבבים יחד בעדינות (מוטב לא להכין סלט פסטה קר הרבה זמן מראש). 

2 מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומגישים.

>> והנה מתכון לפיצה ביתית נהדרת בניחוח איטלקי