צילום׃ travellinglight, Istock
סלט פסטה קר עם טונה בטעם איטלקי
סלט פסטה איטלקי טעים, מהיר וקל להכנה
תמי אקרמן | תוכנית הבוקר של קשת
| פורסם 17/06/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (7 מנות):
500 גרם פסטה קצרה, מבושלת אל דנטה ומסוננת
2 קופסאות טונה משומרת בשמן או במים
100 גרם זיתים שחורים מגולענים
500 גרם עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
רבע כוס עלי ריחן (בזיליקום) קצוצים גס
חצי כפית לקט תבלינים איטלקיים מיובשים (רוזמרין, קורנית, תימין וכו')
1 כף צלפים מוחמצים (לא חובה)
רבע כוס מיץ לימון טרי
רבע כוס שמן זית
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 סמוך להגשה שמים את כל חומרי הסלט בקערה ומערבבים יחד בעדינות (מוטב לא להכין סלט פסטה קר הרבה זמן מראש).
2 מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומגישים.