אוכל
צילום׃ mako אוכל

פטוצ'יני ברוטב קרם כוסברה שמנת

מנה קלילה וטעימה

LITALLEVI123 | מתכוני גולשים | פורסם 26/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 0.1 418 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם פטוצ'יני

שני חבילות של שמנת מתוקה

צרור כוסברה

שן שום בינונית

רבע כוס וודקה

מלח

פלפל אנגלי

רבע כפית אגוז מוסקט

מעט צ'ילי גרוס

20 גרם חמאה

50 גרם פיסטוקים

וארבעה-חמישה עגבניות שרי צבעוניות

אופן ההכנה:

קוצצים את הכוסברה, מקפיצים אותה בחמאה עד שהיא מתרככת, מרוקנים את המחבת לצלחת ומקררים בצד. בינתיים מכינים את הרוטב: באותה המחבת בה יש מעט שרידי חמאה מטיגון הכוסברה, מפזרים קורט צ'ילי גרוס לכמה שניות ולאחריו את אגוז המוסקט ואחרי כמה שניות מוסיפים את השמנת. מוסיפים לאחר רתיחה וערבוב מתמשך את הוודקה, ואת השום מצמצמים את הרוטב כמעט עד המידה הרצויה ומעבירים למערבל מזון יחד עם הכוסברה , טוחנים אותם יחד לקרם חלק, טועמים ובודקים מלח טעם, בצלחת הגשה, מניחים פטוצ'יני מוכן, יוצרים גומה ומניחים את הקרם. מעליו מפזרים את הפיסטוקים ורבעי רבעים של עגבניות השרי הצבעוניות. בתאבון