אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

פסטה בולונז הודו

פסטה ברוטב בולונז עם טוויסט, בשר הודו שלא משמין כמו בקר אבל טעים לפחות כמוהו

נטע בירן | mako אוכל | פורסם 06/08/12 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 38 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (34 מנות):

נתח ירך הודו טחון (כ-400 גרם)

2 גזרים קלופים

בצל יבש

2 עגבניות גדולות בשלות

כף שמן לטיגון

3 שיני שום קצוצות

4 כפות רכז עגבניות

כוס יין אדום יבש

פלפל ומלח

כ-200 גרם פסטה

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הגזר, הבצל והעגבניות לקוביות קטנות.

2 בסיר מטגנים את הבשר הטחון עם השמן, ומפוררים את הבשר עם כף תוך כדי טיגון.

3 מוסיפים את הירקות הקצוצים והשום לסיר, מוסיפים רכז עגבניות , יין, פלפל ומלח.

4 מכסים ומבשלים עד שהירקות מתרככים, כעשרים דקות. אחר כך אפשר לפתוח את הסיר ולבשל עוד קצת עד שהנוזלים מצטמצמים מעט.

5 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. למנה זו מומלצת פסטה מסוג טליאטלה (שטוחה ורחבה). הכמות אחרי בישול היא כ-3 כוסות.

* הכלל בפסטה הוא שקודם מכינים את הרוטב ורק בסוף את הפסטה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

נטע בירן היא התזונאית של רשת הולמס פלייס