אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

פסטה עם ירקות ירוקים

מנת פחמימות מקסימה עם ארטישוק, ברוקולי, פולי סויה ובזיליקום - והכל ב-10 דקות עבודה

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 04/11/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

300 גרם פסטה פידליני (בזכות זמן הבישול הקצר)
4 תחתיות ארטישוק טריות
חצי ראש ברוקולי
חופן פולי סויה טריים (אם אוהבים אפשר גם מארז 200 גרם שלם)
מיץ מחצי לימון
מלח גס, פלפל
נענע או בזיליקום – שניהם עובדים טוב בתור ה"ירוק החי"
1 כוס מי קרח

אופן ההכנה:

1 מרתיחים מים בסיר גדול.

2 פורסים את לבבות הארטישוק לפרוסות עבות. חותכים את הברוקולי לגודל ביס.

3 מוסיפים את הפסטה לסיר, ולאחריה גם את הברוקולי, הארטישוק ופולי הסויה. מבשלים 3-4 דקות ומוציאים למסננת. שופכים את מי הקרח – לא יותר מכוס כדי לא לקרר את המנה יתר על המידה.

4 מעבירים לקערה, סוחטים חצי לימון, קורעים עלי נענע או בזיליקום, ממליחים ומפלפלים. מערבבים ומגישים מיד.