אוכל
צילום׃ Amallia Eka, Shutterstock

פסטה אבוקדו

כבר זמן רב אנחנו עוקבים בהשתאות אחר המתכון הזה לפסטה ברוטב אבוקדו שמציף את הרשת. כשחושבים על זה, זו הברקה גאונית - פסטה ברוטב קרמי וקטיפתי בלי טיפה אחת של שמנת ועם המון בריאות. אז שלא נדאג לכם למתכון?

| mako אוכל | פורסם 26/01/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 197 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

חבילת פסטה ארוכה (ספגטי/מקרוני/טלייטלה)

3 אבוקדו בשלים, חצויים וקלופים

2 שיני שום, קצוצות גס

3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים גס

מיץ מ-2 לימונים

1/4 כוס שמן זית

מלח

פלפל שחור

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1 מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה. 

2 בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את הרוטב: טוחנים במעמד מזון או עם בלנדר מוט אבוקדו, שום, בצל ירוק, מיץ לימון ושמן זית, עד שנוצרת משחה חלקה. 

3 מסננים את הפסטה ושומרים 1/3 כוס ממי הבישול. מוסיפים את המים לתערובת האבוקדו וטוחנים עד לאיחוד. 

4 שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים עד שהכל מצופה. מתבלים במלח ופלפל, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם. 

>> המרק היחיד שאתם צריכים כדי להעביר את הסערה בכיף

>> ביסטרו חדש נפתח על חורבות פטיסרי קארם