אוכל
צילום׃ אסף רונן

פסטה ספייסי פרגיות

מנה טעימה וזולה שחייבת להיכנס לסבב המנות הקבועות שלכם

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 06/02/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

250 גרם פרגיות

6 שיני שום קצוצות

1-2 כפיות צי'ילי גרוס

50 גרם זיתי קלמטה מגולענים

50 גרם עגבניות מיובשות (לא חובה)

3 -5 עלי מרווה

מלח ופלפל שחור

כוס וחצי יין לבן

חבילת פסטה

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2 מקפיצים את הפרגיות במחבת עם 2 כפות שמן זית, למשך כ-5-7 דקות.

3 מוסיפים את השום, מערבבים ומוסיפים את שאר המרכיבים למחבת (למעט הפסטה).

4 מבשלים כעשר דקות ומערבבים עם הפסטה המוכנה.

5 האופציה הצמחונית: החליפו את הפרגיות ב-250 גרם טופו והקפיצו אותם במחבת כ-3 דקות. אפשר גם לוותר על הטופו ולהוסיף גבינת פטה לפני ההגשה.