אוכל
צילום׃ ענת אלישע, mako אוכל

לינגוויני עגבניות שרי שמכינים בטיל

לא יודעים מה איתכם, לנו אין אנרגיות לבלות במטבח יותר מ-10 דקות היום. אז מצאנו לנו את המתכון המושלם למשימה: פסטה לינגוויני עם רוטב זריז אבל טעים רצח של עגבניות שרי ובזיליקום, וכמובן הרבה פרמזן

ענת אלישע | mako אוכל | פורסם 18/07/23 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 41 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

250 גרם פסטה לינגוויני

לרוטב:

4-5 כפות שמן זית

4 שיני שום, פרוסות

2 כוסות עגבניות שרי חצויות

חופן עלי בזיליקום

חצי כפית פלפל שחור גרוס

חצי כפית צ'ילי גרוס

מלח לפי הטעם 

5 כפות פרמזן מגוררת 

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בזמן שהיא מתבשלת מכינים את הרוטב.

2 מחממים שמן זית ומוסיפים את השום ועגבניות השרי. מטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

לינגוויני ברוטב עגבניות שרי (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
לינגוויני ברוטב עגבניות שרי|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

3 חותכים גס את עלי הבזיליקום ומוסיפים אותם ואת התבלינים. מטגנים שתי דקות תוך ערבוב.

4 מוסיפים חצי כוס ממי בישול הפסטה. מבשלים כשתי דקות.

5 מוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים ומוסיפים 3 כפות מהפרמזן.

6 מוודאים שהפסטה מוכנה, מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים את יתרת הפרמזן.