אוכל
צילום׃ solucionfotografica, Istock

רביולי ברוטב שמנת

רביולי מעולה ברוטב שמנת, פרמז'ן ויין לבן - מנה אלגנטית וטעימה

שי עשהאל | תוכנית הבוקר של קשת | פורסם 24/06/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.1 539 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם רביולי
1 כפית חמאה
2 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
¾ כוס יין לבן
750 cc שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס
אגוז מוסקט
פרמז'ן

אופן ההכנה:

1 מרתיחים 5 ליטר מים ומבשלים את הרביולי עד לדרגת אל-דנטה.

2 במקביל מחממים את החמאה/שמן הזית ומאדים את השום קלות.

3 מוסיפים את היין ומרכזים. מוסיפים את השמנת ומרכזים.

4 מתבלים ומוסיפים את הרביולי המבושל. מוסיפים את הפרמז'ן ומגישים חם.