צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
פסטה מהירה וסופר טעימה
ספגטי ברוטב זריז ומקסים, עם עגבניות מרוסקות, זיתים ואנשובי. לא אוהבים דגים? אל חשש, האנשובי מתמוסס אל תוך הרוטב כמעט לחלוטין, ורק נותן מליחות ועומק לטעם
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 13/08/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
זמן עבודה: 10 דקות
זמן הכנה כולל: 18 דקות
עלות: כ-55 שקלים
מרכיבים (4 מנות):
1 חבילה ספגטי
3 כפות שמן זית
5 שיני שום, פרוסות
680 גרם עגבניות מרוסקות מתוצרת איטליה (בבקבוק זכוכית. אפשר להשיג בכל סופר)
80 גרם פילה אנשובי (6-7 פילטים)
100 גרם זיתים שחורים, מגולענים (7-8 זיתים)
1/2 חבילת עלי בזיליקום, חתוכים גס
מלח
להגשה: 100 גרם פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
1 מטגנים את השום בשמן זית כחצי דקה (רצוי בסיר, שיהיה מקום לכל הרוטב). מוסיפים את העגבניות, ואז את האנשובי, הזיתים, הבזיליקום והמלח. מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות.
2 מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן, ומסננים.
3 מערבבים את הפסטה עם הרוטב, ומגישים עם פרמזן.
* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!