אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

פסטה פטריות וערמונים בסיר אחד

נכון שפסטה עם פטריות וערמונים נשמע הרבה יותר כמו מנה שמזמינים במסעדה מאשר ארוחה שמתקתקים בבית ברבע שעה? אז נשמע. מתכון פשוט פשוט שבא לצחוק, עם תוצאה טעימה בשיגעון

שף קובי אביטן, מסעדת רפאלו | mako אוכל | פורסם 27/10/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 212 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

חצי חבילת ספגטי (250 גרם)

2 שיני שום, קצוצות דק

100 גרם (2 כוסות) פטריות מסוגים שונים (פורטובלו, שמפיניון)

100 גרם ערמונים קלופים וקלויים, פרוסים

קמצוץ אגוז מוסקט

כפית שטוחה מלח

חצי כפית פלפל שחור טחון

כוס שמנת מתוקה

2 כוסות מים

אופן ההכנה:

1 שמים את כל המרכיבים בסיר ומביאים לרתיחה.

2 מבשלים 6-8 דקות במכסה פתוח על אש גדולה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מוכנה.

פסטה פטריות וערמונים - אחרי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
הנה, ככה זה נראה בסוף|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל