אוכל
תמונת AVI׃ mako

רביולי פרגית וסילאן

כיסוני בצק ממולאים בפרגית מוקפצת, מוגשים לצד תמרים ממולאים בפיסטוקים

שניר נקר | מאסטר שף | פורסם 20/11/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

250 גרם קמח דורום

2 ביצים

כף מים

כף שמן זית

מלח

למילוי

300 גרם פרגיות

2 שיני שום, קצוצות

שמן זית לטיגון

ג'ינג'ר, כפית קצוצה

כף סילאן

כף סויה

כפית שמן שומשום

1 תמר, קצוץ

צ'ילי, להגשה

לתמרים הממולאים

2 תמרים

חופן צנוברים, קלויים

חופן פיסטוקים, קלויים

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר.

2 מטגנים שום בשמן זית, מוסיפים את הג'ינג'ר, הפרגיות הסילאן והסויה. מקפיצים קצרות את הפרגיות (חשוב להקפיד לא לבשל אותן יותר מדי, מאחר והן עוד נכנסות לבישול במים). מכניסים בדקה האחרונה את התמר הקצוץ ומערבבים.

3 מרדדים את הבצק במכונת פסטה, מקפידים לקמח בין כל סיבוב. מרדדים עד לעובי 6 במכונה, וקורצים עיגולים מהבצק. מניחים כף מילוי על כל עיגול שני, מורחים מסביב למילוי מעט מים ומניחים מעליו עיגול נוסף. קורצים מהעיגול הגדול עיגול קטן יותר.

4 מבשלים את הרביולי במים רותחים עד שהם צפים. 

5 בינתיים, חוצים את התמרים וממלאים אותם בתערובת הפיסטוקים והצנוברים הקלויים.

6 מגישים ביחד, בליווי סויה, צ'ילי וסילאן.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!