אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

פסטה עם דלורית וסינטה

פסטה סתווית, מתובלת וחגיגית ב-20 שקל ו-20 דקות

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 13/10/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

350 גרם פסטה בצורה הרצויה (עדיף קצרה)
300 גרם פילה סינטה פרוס (בקשו מהקצב לפרוס מראש)
1 דלורית
שמן זית
מלח, פלפל
1/4 כפית קינמון
2 כפות שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 קולפים את הדלורית וחותכים לקוביות בינוניות.

2 מחממים שמן במחבת טפלון, ומטגנים את הדלורית כעשר דקות עם מעט קינמון עד שהיא מתרככת.

3 בינתיים מרתיחים מים עם מעט מלח, ומבשלים את הפסטה 7 דקות.

4 מוסיפים את רצועות הסינטה למחבת עם הדלורית, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים דקה.

5 מסננים את הפסטה, ומעבירים לצלחת. מסדרים את תערובת הדלורית והסינטה על הפסטה, בוזקים מעט שמן זית ומלח גס ומגישים.