צילום׃ עמרי אנדרס צורף
פסטה עם דלורית וסינטה
פסטה סתווית, מתובלת וחגיגית ב-20 שקל ו-20 דקות
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 13/10/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
350 גרם פסטה בצורה הרצויה (עדיף קצרה)
300 גרם פילה סינטה פרוס (בקשו מהקצב לפרוס מראש)
1 דלורית
שמן זית
מלח, פלפל
1/4 כפית קינמון
2 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 קולפים את הדלורית וחותכים לקוביות בינוניות.
2 מחממים שמן במחבת טפלון, ומטגנים את הדלורית כעשר דקות עם מעט קינמון עד שהיא מתרככת.
3 בינתיים מרתיחים מים עם מעט מלח, ומבשלים את הפסטה 7 דקות.
4 מוסיפים את רצועות הסינטה למחבת עם הדלורית, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים דקה.
5 מסננים את הפסטה, ומעבירים לצלחת. מסדרים את תערובת הדלורית והסינטה על הפסטה, בוזקים מעט שמן זית ומלח גס ומגישים.