אוכל
צילום׃ none

פסטה עם ירקות

ShahafZt | מתכוני גולשים | פורסם 03/03/14 
  • זמן עבודהעד שעתיים
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גר' פסטה פטוצ'יני

100 גר' אפונה(קפואה)

100 גר' שעועית ירוקה(קפואה)

0.5 כוס בירה לבנה

5 שיני שום

1 פלפל אדום

1 ברוקולי

1 קישוא

אופן ההכנה:

1.חולטים את הברוקולי עד שהופך להיות רך (ניתן להשתמש בברוקולי קפוא ) ולאחר מכן מוציאים לקערה את הברוקולי שיתקרר.

2.מחממים בסיר נפרד מים עם מלח ומעט שמן זית עד לרתיחה ומבשלים את הפסטה ( ע''פ הוראות היצרן ) .

3.מחממים במיקרוגל את האפונה והשעועית עד להפשרה ולאחר מכן מעבירים לצלחת עם נייר סופג לספיגת המים העודפים .

4.מטגנים את השום , פלפל , קישוא(כל אחד לפי הסדר שנכתב) ומוסיפים את האפונה והשעועית ומטגנים עוד כ-2 דק' ולאחר מכן מוסיפים את הברוקולי ומערבבים כ-3 דק' ולאחר מכן מוסיפים את הבירה מערבבים שוב ומשאירים לרתיחה על אש נמוכה כ-5 דק' ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה מערבבים ומגישים .