צילום׃ none
פסטה עם ירקות
ShahafZt | מתכוני גולשים
| פורסם 03/03/14
- זמן עבודהעד שעתיים
- זמן הכנהעד שעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
500 גר' פסטה פטוצ'יני
100 גר' אפונה(קפואה)
100 גר' שעועית ירוקה(קפואה)
0.5 כוס בירה לבנה
5 שיני שום
1 פלפל אדום
1 ברוקולי
1 קישוא
אופן ההכנה:
1.חולטים את הברוקולי עד שהופך להיות רך (ניתן להשתמש בברוקולי קפוא ) ולאחר מכן מוציאים לקערה את הברוקולי שיתקרר.
2.מחממים בסיר נפרד מים עם מלח ומעט שמן זית עד לרתיחה ומבשלים את הפסטה ( ע''פ הוראות היצרן ) .
3.מחממים במיקרוגל את האפונה והשעועית עד להפשרה ולאחר מכן מעבירים לצלחת עם נייר סופג לספיגת המים העודפים .
4.מטגנים את השום , פלפל , קישוא(כל אחד לפי הסדר שנכתב) ומוסיפים את האפונה והשעועית ומטגנים עוד כ-2 דק' ולאחר מכן מוסיפים את הברוקולי ומערבבים כ-3 דק' ולאחר מכן מוסיפים את הבירה מערבבים שוב ומשאירים לרתיחה על אש נמוכה כ-5 דק' ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה מערבבים ומגישים .