אוכל
צילום׃ none

ספגטי בולונז

מנה עם הרבה רגש למטבח האיטלקי

claudiacstch | מתכוני גולשים | פורסם 28/03/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 מנות:חבילת ספגטי ארוך

300 גר בשר טחון ללא שומן

1בצל

2 שיני שום

5 עלי בזיליקום טרי

2 קילו עגבניות

תבלינים

מלח

פלפל

25 גר חמאה

שמן זית 3 כפות

אופן ההכנה:

מרתיחים מים לספגטי, כשהמים רותחים בוזקים מלח ו חמאה ושופכים את הספגטי ומבשלים עד אל דנטה. במחבת מחממים את השמן, מטגנים את הבצל, כשמזהב מוסיפים את השום קצוץ, בוזקים כף פפריקה מתוקה, כמון, כורכום, מלח, פלפל לפי הטעם ומוסיפים 2 ליטר מים. מביאים לרתיחה. כשהבצל מבושל מוסיפים 5 עלי בזיליקום ו2קילו עגבניות טריות מקולפות ומגורדות ומבשלים כ30 דקות. מסננים את הרוטב.במחבת נפרדת צולים את בשר טחון ללא שומן. כשהוא משחים מורידים מהאש ומערבבים עם הרוטב. מוציאים את הספגטי לתוך צלחת עגולה ומעל שופכים את הרוטב. בתיאבון!