אוכל
צילום׃ Johanna Goodyear, Istock

פטוצ'יני גבינות מתוקות

פסטה מקורית וטעימה במיוחד ברוטב מתקתק של גבינות, דבש וקינמון

שאול בן אדרת | mako | פורסם 17/06/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.1 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

250 גרם פטוצ'יני

לרוטב

2 כפות חמאה

1 כוס שמנת מתוקה

50 גרם גבינה צפתית

50 גרם גבינת שמנת

50 גרם גבינה צהובה שוויצרית מתוקה (אפשר להשתמש גם בגבינת עיזים)

2 כפות דבש תמרים

2 כפות צימוקים

1 מקל קינמון

3 כפות פקאנים מסוכרים קצוצים

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות יצרן לדרגת אל דנטה. מוציאים, מסננים ומניחים בצד.

2 מבשלים את כל המצרכים של הרוטב למשך 5 דקות על אש נמוכה. מצמצמים את הרוטב ומערבבים עם הפטוצ'יני.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות