אוכל
תמונת AVI׃ none

פסטה בתנור

מנת פסטה אפויה וטעימה להפליא עם חצילים, אנשובי ושלל גבינות שנמסות בתנור

חיים כהן | מבשלים ביחד | פורסם 09/02/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 44 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

1 חבילת פסטה כונכיות
1 חציל
2-3 פילטים של אנשובי
שמן זית
חמאה
פירורי לחם
1 כדור מוצרלה
פרמזן
גבינות נוספות לפי הטעם

כלים

סיר פסטה
קערות ערבוב
תבנית פירקס
מחבת טפלון
כפות
צלחות הגשה
סכיני שף
קרשי חיתוך

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה עד מידת עשייה של 80% ומעבירים לקערת ערבוב.

2 על משטח עבודה מועכים את האנשובי עם שמן זית ומצרפים לקערה. מוסיפים גבינות.

3 חותכים חציל לקוביות ומטגנים על שמן זית עד שמשחים. מצרפים לקערה.

4 משמנים עם חמאה את התבנית ומפזרים פירורי לחם. מעבירים את תכולת הקערה לתבנית, מפזרים מעל פירורי לחם וגבינה מגורדת.

5 אופים כ-20 דקות על 170 מעלות.