אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

פנה ברוטב עגבניות מיובשות

עם פלפל קלוי ועלי מרווה

טארק שהואן | null | פורסם 06/08/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם פסטה פנה מבושלת במים חמים עד דרגת אל דנטה
5 שיני שום קצוצות
1 בצל לבן קצוץ
כף עלי מרווה
3 כפות עגבניות מיובשות
3 גמבה אדומה
חצי ליטר שמנת מתוקה
מלח פלפל שחור גרוס לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט
100 גרם חמאה
100 גרם גבינת עיזים איכותית

אופן ההכנה:

1 במחבת מחממים חמאה ומטגנים שום, מרווה ובצל 2 דקות. מוסיפים את הגמבה ומבשלים 4 דקות נספות. 2. מוספים את השמנת ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מבשלים 7 דקות ואז מוסיפים את העגבניות המיובשות. 3. בודקים טעמים ומוסיפים את הפסטה. להגשה מגרדים מעל את גבינת העיזים.