אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

קוסקוס זריז

ברוטב עגבניות, פלפל חריף וחומוס

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 16/12/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 שקית קוסקוס מהיר הכנה
1 קופסת גרגירי חומוס במים
1 קופסת רסק עגבניות
1 עגבנייה
1 פלפל חריף
מלח, פלפל
מעט שמן

אופן ההכנה:

1 מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן. זה אמור לקחת בערך 10 דקות. 2. בינתיים קוצצים את הפלפל לקוביות קטנטנות. אם לא רוצים שזה ייצא חריף מאוד, אפשר להוציא את החרצנים. 3. חותכים את העגבנייה לקוביות גסות. 4. מחממים מעט שמן בסיר בינוני, מוסיפים את העגבנייה והפלפל ומטגנים עד שמשחים קלות. 5. מוסיפים את גרגירי החומוס ורסק העגבניות ומבשלים עד שמסמיך. אפשר להוסיף מעט מים אם הנוזלים נעלמים מהר מדי. 6. ממליחים, מפלפלים ומצלחתים.