אוכל
צילום׃ אנטולי מיכאלו, קפה מרקו

פפרדלה ראגו

פסטה מעולה עם ראגו בקר וכבד עוף, יין אדום, ירקות שורש ועשבי תיבול. כמו בולונז, אבל איזה

גבי פנחסוב | קפה מרקו | פורסם 13/12/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 62 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 בצלים לבנים, קצוצים

¼ כוס שמן זית

400 גרם בשר בקר רזה טחון גס

100 גרם כבדי עוף קצוצים דק

¼ כוס יין אדום

4 עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות

4 שיני שום כתושות

3 כפות רסק עגבניות

2 גזרים, חתוכים לקוביות של 1 ס"מ

1 שורש סלרי, קלוף וחתוך לקוביות (כולל הגבעול)

2 גבעולי כרשה, פרוסים דק

2 שורש פטרוזיליה, חתוכים לקוביות

2 כוסות מים

מלח

פלפל שחור

אגוז מוסקט

1 חבילה פסטה רחבה (רצוי פפרדלה)

צרור פטרוזיליה טרייה, קצוצה

אופן ההכנה:

1 בסיר עמוק מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה מוחלטת.

2 מוסיפים את בשר הבקר והכבדים – מטגנים ומפוררים את הבשר והכבדים עד לקבלת פירורים.

3 מוסיפים את היין האדום, העגבניות, השום ורסק העגבניות, מערבבים היטב ומבשלים 15 דקות.

4 מוסיפים את כל הירקות ושתי כוסות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות. מערבבים מדי 10 דקות. מוסיפים מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.

5 בסיר נפרד מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

6 מסננים ומוסיפים את הפסטה לסיר הראגו. מערבבים ומוסיפים חופן של פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!