אוכל
צילום׃ none

פסטה ברוטב שמנת עם שרימפס

מנה קלה להכנה (חצי שעה) וטעימה במיוחד!

rimo123 | מתכוני גולשים | פורסם 17/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 4.5 198 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 שיני שום כתוש

30 גר' חמאה

1 חב' פסטה ברילה פנה

1 חבילת שרימפס מוכנים קפואים

1 שמנת לבישול 16% שומן

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 הכנה רגילה של הפסטה במים חמים וסינונה

2 בסיר גדול שמים את החמאה על להבה בינונית עם 2 שיני שום קצוצים היטב.

3 מוסיפים את השרימפס (אחרי שטיפה) מבשלים תוך בחישה עד השרימפס הופוך ורוד בערך 5 דקות.

4.מוסיפים את הפסטה (אחרי הסינון) לסיר ומערבבים ל2 דקות.

5 מוסיפים את שמנת לבישול, שמים פלפל שחור, מלח לפי הטעם. (למשך 3-5 דקות)

והמנה מוכנה - בתיאבון! :)