צילום׃ none
פסטה ברוטב שמנת עם שרימפס
מנה קלה להכנה (חצי שעה) וטעימה במיוחד!
rimo123 | מתכוני גולשים
| פורסם 17/02/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
2 שיני שום כתוש
30 גר' חמאה
1 חב' פסטה ברילה פנה
1 חבילת שרימפס מוכנים קפואים
1 שמנת לבישול 16% שומן
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 הכנה רגילה של הפסטה במים חמים וסינונה
2 בסיר גדול שמים את החמאה על להבה בינונית עם 2 שיני שום קצוצים היטב.
3 מוסיפים את השרימפס (אחרי שטיפה) מבשלים תוך בחישה עד השרימפס הופוך ורוד בערך 5 דקות.
4.מוסיפים את הפסטה (אחרי הסינון) לסיר ומערבבים ל2 דקות.
5 מוסיפים את שמנת לבישול, שמים פלפל שחור, מלח לפי הטעם. (למשך 3-5 דקות)
והמנה מוכנה - בתיאבון! :)