צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
פסטה עגבניות שילדים משתגעים עליה
הנה לכם מנת פסטה פשוטה שהרוטב שלה טעים כל כך, שאפילו הקטנטנים לא מצליחים לסרב לו. והבונוס: גזר מוחבא היטב, שמוסיף גם מתיקות וגם ערכים תזונתיים
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 07/07/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 חבילת פסטה, בצורה שהילדים אוהבים
4 כפות שמן זית
בצל סגול קטן, מגורר וסחוט מנוזלים
2 כוסות עגבניות מרוסקות
1 גזר, מבושל ומרוסק למחית
מלח
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
חצי כפית אורגנו יבש (לא חובה)
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רסק עגבניות
רבע כוס מים
אופן ההכנה:
1 מחממים בסיר עמוק על אש בינונית את שמן הזית, הבצל המגורר והעגבניות המרוסקות. מתחילים לערבב ומוסיפים את הגזר. ממשיכים לערבב.
2 מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים, רוטב הצ'ילי ורסק העגבניות. מערבבים שוב ומוסיפים את המים.
3 מנמיכים את האש, מכסים חלקית ומבשלים כ-20 דקות או עד שהרוטב מצטמצם ומחית הגזר נעלמת בתוך הרוטב.
4 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומגישים עם הרוטב.
לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל