צילום׃ יחסי ציבור
תבשיל כתף טלה
תבשיל עשיר ומתקתק של בשר טלה עסיסי וירקות שורש בטעמים של יין ודבש
| מסעדת Artmeat
| פורסם 04/10/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
2 ק"ג כתף טלה מחולק לנתחים (עם עצם)
1 ראש סלרי
2 יחידות גזר
2 יחידות בצל
100 גרם דבש
חצי בקבוק יין לבן
3 יחידות פלפל אנגלי
אופן ההכנה:
1 סוגרים את הבשר במחבת עם קצת שמן.
2 מבשלים את כל שאר המרכיבים יחד עד לריכוך.
3 מחממים תנור ל-160 מעלות.
4 מעבירים למגש את הבשר עם הנוזל והירקות.
5 מכניסים לתנור שחומם מראש למשך שעתיים וחצי.