אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

תבשיל כתף טלה

תבשיל עשיר ומתקתק של בשר טלה עסיסי וירקות שורש בטעמים של יין ודבש

| מסעדת Artmeat | פורסם 04/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 ק"ג כתף טלה מחולק לנתחים (עם עצם)
1 ראש סלרי
2 יחידות גזר
2 יחידות בצל
100 גרם דבש
חצי בקבוק יין לבן
3 יחידות פלפל אנגלי

אופן ההכנה:

1 סוגרים את הבשר במחבת עם קצת שמן.

2 מבשלים את כל שאר המרכיבים יחד עד לריכוך.

3 מחממים תנור ל-160 מעלות.

4 מעבירים למגש את הבשר עם הנוזל והירקות.

5 מכניסים לתנור שחומם מראש למשך שעתיים וחצי.