צילום׃ דניאל לילה, רשת SPICES כלים וטעמים
צלעות טלה חשופות עם פיסטוקים ושרי פריכות
מתכון של השף רונן פילוסוף
רונן פילוסוף | רשת SPICES כלים וטעמים
| פורסם 25/03/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
שדרת צלעות טלה חשופות של מרינדו
150 גרם פיסטוק קלוף
150 גרם עגבניות שרי מיובשות (של ספייסס)
פלפל שחור גרוס דק
שמן זית
אופן ההכנה:
1 מחממים את התנור ל- 180 מעלות 2. במעבד מזון טוחנים בפולסים את הפיסטוק ,ובכלי נפרד מערבבים את הפיסטוק הגרוס עם עגבניות השרי. 3. מכסים את שדרת הצלעות בתערובת. 4. מוסיפים מעט פלפל שחור ,ומזליפים מעל שמן זית בנדיבות. 5. מכניסים את הטלה לתנור למשך -20 25 דקות. מוציאים ונותנים לצלעות לנוח כ- 5 דקות. 6. פורסים בין הצלעות ומתענגים. ניתן לחתוך מעט מהקצה על מנת לבדוק את רמת הצלייה