אוכל

המבורגר 2 ways

איך אתם אוהבים את קציצת הבשר שלכם? עם ירקות קלויים ורוטב טחינה או עם קטשופ בתוך לחמניה?

חיים כהן | מבשלים ביחד | פורסם 03/03/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

½ ק"ג צאוור טחון
½ ק"ג שפונדרה טחון
לחמניות
קטשופ
עגבניות
חסה
טחינה
תפוחי אדמה לבנים
שמן זית

כלים

פלנצ'ה
מלקחיים
סכיני שף
קרשי חיתוך
סכין לחם
מחבת טפלון
סיר גדול
נייר סופג
קערות ערבוב
נייר אפיה
כפות

אופן ההכנה:

1 להכנת צ'יפס בתנור: מרתיחים סיר מים. קולפים תפוחי אדמה, חותכים לקוביות וחולטים. מייבשים, מסדרים בתבנית, מתבלים בשמן זית ומלח ואופים בתנור עד שמזהיב.

2 מערבבים ולשים בשר ויוצרים קציצות.

3 להכנת המבורגר עם ירקות קלויים: פורסים בצל, עגבניות וצולים על הפלנצ'ה.

4 צולים על הפלנצ'ה את קציצות ההמבורגרים למידה הרצויה.

5 מכינים טחינה עם מעט מיץ לימון ומלח.

6 חוצים לחמניה, מניחים המבורגר , מסדרים ירקות צלויים ומעט טחינה.

7 להכנת בורגר קלאסי: צולים המבורגר בפלנצ'ה למידה הרצויה.

8 חוצים לחמניה מניחים המבורגר, מורחים קטשופ ומסדרים על הקציצה פרוסת עגבנייה ועל חסה.