צילום׃ יחסי ציבור
קדירת בשר חגיגית
בשר רך ועסיסי ומגוון ירקות שורש המתבשלים ביין אדום ועשבי תיבול
סהר רפאל | מסעדת כדיתא
| פורסם 08/04/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (10 מנות):
3 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות 3 ס"מ
5 גזר חתוך למשולשים
4 שורש פטרוזיליה פרוס
4 ראש סלרי חתוך לקוביות 2 ס"מ
5 בצלים חתוכים לרבעים
4 גבעולי סלרי חתוך אצבעות
4 קישואים חתוך משולשים
250 מ"ל יין אדום
500 מ"ל נוזל ירקות
4 עלי דפנה
3 כפות רסק עגבניות
10 שיני שום מעוכות
מלח פלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה מתוקה
תימין
רוזמרין
אופן ההכנה:
1 בסיר עמוק מחממים שמן ומוסיפים אליו את הבצל עד לזהבה. מוסיפים את הבשר, מביאים לסגירתו, מוזגים את היין וממיסים משקעים.
2 מוסיפים את נוזל הירקות והתבלינים ומבשלים כשעה על אש נמוכה כשהמכסה סגור.
3 מוסיפים את שאר המוצרים ומבשלים עד לריכוך הירקות. משפרים טעמים ומסיימים בישול.