אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

קדירת בשר חגיגית

בשר רך ועסיסי ומגוון ירקות שורש המתבשלים ביין אדום ועשבי תיבול

סהר רפאל | מסעדת כדיתא | פורסם 08/04/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

3 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות 3 ס"מ
5 גזר חתוך למשולשים
4 שורש פטרוזיליה פרוס
4 ראש סלרי חתוך לקוביות 2 ס"מ
5 בצלים חתוכים לרבעים
4 גבעולי סלרי חתוך אצבעות
4 קישואים חתוך משולשים
250 מ"ל יין אדום
500 מ"ל נוזל ירקות
4 עלי דפנה
3 כפות רסק עגבניות
10 שיני שום מעוכות
מלח פלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה מתוקה
תימין
רוזמרין

אופן ההכנה:

1 בסיר עמוק מחממים שמן ומוסיפים אליו את הבצל עד לזהבה. מוסיפים את הבשר, מביאים לסגירתו, מוזגים את היין וממיסים משקעים.

2 מוסיפים את נוזל הירקות והתבלינים ומבשלים כשעה על אש נמוכה כשהמכסה סגור.

3 מוסיפים את שאר המוצרים ומבשלים עד לריכוך הירקות. משפרים טעמים ומסיימים בישול.