דלעת במילוי אנטרקוט
דלעת ערמונים אפויה במילוי נתחי אנטריקוט וירקות שורש
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
2 דלעות ערמונים קטנות
שורש פטרוזיליה גדול, קצוץ
שורש סלרי, קצוץ
2 גזרים, חתוכים לקוביות קטנות
500 גרם אנטריקוט, חתוך לנתחונים קטנים
כף צ'ילי גרוס
כף כמון
כף קימל
כף זרעי כוסברה
מלח גס
מעט אורוגולה וטרגון (להגשה)
ליים
אופן ההכנה:
1 חוצים את דלעות הערמונים ואופים על נייר כסף בתנור חם מאוד, על 220 מעלות, עד לריכוך. מוציאים מהתנור, מורחים בשמן זית ומעט דבש ומפזרים מעט מלח.
2 מטגנים את הבצלים במחבת.
3 מוסיפים את שורש הפטרוזיליה, שורש הסלרי ואת הגזר.
4 כשהירקות משחימים מעט, מוסיפים את נתחוני האנטרקוט וממשיכים לערבב.
5 כותשים יחד (בקערה או מכתש) את הצ'ילי, כמון, קימל, כוסברה ומלח גס ומוסיפים לבשר. ממשיכים לערבב עד שהבשר עשוי ומעט צלוי.
6 ממלאים את הדלעות המוכנות בבשר והירקות ובוזקים מעל את הרוטב שנשאר במחבת.
7 להגשה, מפזרים מעל מעט אורוגולה וטרגון קצוצים וסוחטים עליהם מעט ליים.