אוכל
תמונת AVI׃ mako

דלעת במילוי אנטרקוט

דלעת ערמונים אפויה במילוי נתחי אנטריקוט וירקות שורש

אליהב שאשון | מאסטר שף | פורסם 24/09/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 דלעות ערמונים קטנות

שורש פטרוזיליה גדול, קצוץ

שורש סלרי, קצוץ

2 גזרים, חתוכים לקוביות קטנות

500 גרם אנטריקוט, חתוך לנתחונים קטנים

כף צ'ילי גרוס

כף כמון

כף קימל

כף זרעי כוסברה

מלח גס

מעט אורוגולה וטרגון (להגשה)

ליים

אופן ההכנה:

1 חוצים את דלעות הערמונים ואופים על נייר כסף בתנור חם מאוד, על 220 מעלות, עד לריכוך. מוציאים מהתנור, מורחים בשמן זית ומעט דבש ומפזרים מעט מלח.

2 מטגנים את הבצלים במחבת.

3 מוסיפים את שורש הפטרוזיליה, שורש הסלרי ואת הגזר.

4 כשהירקות משחימים מעט, מוסיפים את נתחוני האנטרקוט וממשיכים לערבב.

5 כותשים יחד (בקערה או מכתש) את הצ'ילי, כמון, קימל, כוסברה ומלח גס ומוסיפים לבשר. ממשיכים לערבב עד שהבשר עשוי ומעט צלוי.

6 ממלאים את הדלעות המוכנות בבשר והירקות ובוזקים מעל את הרוטב שנשאר במחבת.

7 להגשה, מפזרים מעל מעט אורוגולה וטרגון קצוצים וסוחטים עליהם מעט ליים.