אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

צלי בקר בנשר מאלט ובצלי פנינה

מתאים להגשה עם פירה תפו"א

איציק פיינשטיין | מסעדת אל גאוצ'ו | פורסם 14/07/09 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 ק"ג בשר סינטה
2 כוסות (350 גרם) בצלצלי פנינה
2 ראשי סלרי חתוכים לרבעים
200 גרם פטריות שמפניון שלמות
2 בצלים חתוכים לרבעים
1 גבעול כרישה חתוך לטבעות עבות
5 שיני שום
2 כפות קמח
1 ליטר נשר מאלט
2 כפות תימין טרי
2 כפות פלפל גרוס
1 כף מלח גס
100 גרם מחמאה מומסת

אופן ההכנה:

1 את הנתח מסדרים בתבנית אפיה ויוצקים את המחמאה מעל, מפזרים מלח גס ופלפל גרוס תימין ושיני שום. 2. מחממים תנור ל 220 מעלות וצולים את הנתח כ-10 דקות. 3. בנפרד מטגנים במחבת עם מעט מחמאה את הבצלים עד הברקה מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים עד הברקה. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב מוסיפים נשר מאלט ומבשלים כ 30 דקות. 4. מנמיכים את חום התנור ל 150 מעלות יוצקים את הרוטב עם הירקות וצולים יחד עוד כ 10 דקות . 5. להגשה: מוציאים את הנתח מהרוטב ופורסים לפרוסות ,מסדרים בכלי הגשה ויוצקים את הרוטב עם הירקות מעל .מתאים להגשה עם פירה תפו"א.