אוכל
צילום׃ רועי נדלר

השווארמה של חיים כהן

מה זה מסתובב, עסיסי ומפזר ריח משגע? השווארמה של שף חיים כהן: שפונדרה, כתף טלה והל שיוצרים תאוות בשרים אמיתית

חיים כהן | מאסטר שף | פורסם 19/02/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 95 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 ק"ג שפונדרה טלה טחונה

750 גרם פרוסות כתף טלה

2 בצלים קצוצים

מלח

פלפל שחור

הל

אופן ההכנה:

1 מחדירים את הבצלים הקצוצים לתוך הבשר הטחון. מתבלים את כל הבשר במלח, פלפל והל ונועצים את הנתחים אחד על גבי השני בשיפוד השווארמה. לכל אורך התהליך מברישים את הבשר בשמן כשהוא על השיפוד כדי שלא יתייבש.