אוכל
צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור

קבב טלה

עצמאות לאניני טעם: מתכון לקבב טלה, מנתח איכותי, בשילוב עם צנוברים, פטרוזיליה ומקלות קינמון

דוחול ספאדי | מסעדת דיאנא | פורסם 17/04/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 ק"ג בשר טלה (רצוי מאזור הירך)

1 בצל יבש קצוץ דק

צרור פטרוזיליה קצוץ דק

2 כפיות מלח

כפית פלפל שחור גרוס

כפית בהרט משובח

100 גרם צנוברים קלויים

12 מקלות קינמון

אופן ההכנה:

1.קוצצים או טוחנים את הבשר.

2.קוצצים דק את הבצל והפטרוזיליה.

3.לשים הכול עד ליצירת תערובת דמוית בצק. מתבלים ומוסיפים את הצנוברים.

4 יוצרים 12 כדורים ומשחילים על מקלות קינמון.

5 צולים את השיפודים על גריל פחמים, כשהקינמון פונה מחוץ לגריל. אפשר גם לאפות 12 דקות בתנור ב-225 מעלות.

6.מגישים עם טחינה, סלט עלים או פיתה קלויה עם בצל ועגבניות בגריל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה