צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור
קבב טלה
עצמאות לאניני טעם: מתכון לקבב טלה, מנתח איכותי, בשילוב עם צנוברים, פטרוזיליה ומקלות קינמון
דוחול ספאדי | מסעדת דיאנא
| פורסם 17/04/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 ק"ג בשר טלה (רצוי מאזור הירך)
1 בצל יבש קצוץ דק
צרור פטרוזיליה קצוץ דק
2 כפיות מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כפית בהרט משובח
100 גרם צנוברים קלויים
12 מקלות קינמון
אופן ההכנה:
1.קוצצים או טוחנים את הבשר.
2.קוצצים דק את הבצל והפטרוזיליה.
3.לשים הכול עד ליצירת תערובת דמוית בצק. מתבלים ומוסיפים את הצנוברים.
4 יוצרים 12 כדורים ומשחילים על מקלות קינמון.
5 צולים את השיפודים על גריל פחמים, כשהקינמון פונה מחוץ לגריל. אפשר גם לאפות 12 דקות בתנור ב-225 מעלות.
6.מגישים עם טחינה, סלט עלים או פיתה קלויה עם בצל ועגבניות בגריל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!