אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

נתח קצבים צלוי בגריל

מוגש עם עם ירקות שרופים באש וארוגולה

רפי כהן | אדום אדום | פורסם 07/04/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 קילוגרם נתח קצבים (לבקש מהקצב את החלק העבה) חתוכים לנתחים 3X3 סנטימטר
מלח גס
שמן זית
10 בצלים קטנים
10 עגבניות קטנות
5 פלפלים בינוניים חריפים או מתוקים
צרור ארוגולה שטוף ונקי

אופן ההכנה:

1 בעזרת מברשת משמנים את נתחי הבשר בשמן זית, מפזרים מלח גס ופלפל.2. מחממים גריל או מחבת ברזל כבדה. צולים את נתחי הבשר מכל הכיוונים כ-5 דקות בערך או עד למידת עשייה רצויה (רצוי לא יותר מדי).3. במקביל צולים היטב את הבצלים, העגבניות, והפלפלים או על גריל או על להבה גלויה. קולפים בעזרת כפות הידיים ובשום פנים ואופן לא שוטפים במים.4. מניחים את הארוגולה ומזלפים שמן זית ומלח גס. מסדרים את העגבניות, הבצלים, ונתחי הבשר ומגישים.