אוכל
צילום׃ מוטי בר און, אוכל מכל הלב

קציצות בקר בסגנון מסעדות הפועלים

האוכל הכי פשוט והכי טעים שיש - קציצות בשר ששוחות ברוטב עגבניות חריף

מוטי בר און | אוכל מכל הלב | פורסם 26/11/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 40 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

500 גרם בשר בקר
1 ביצה
1 בצל מגורד
1 תפוח אדמה מגורד
מלח, פלפל שחור
קינמון
פפריקה מתוקה
כמון
פטרוזיליה קצוצה
3-4 כפות שמן

לרוטב

1 בצל בינוני
קופסא רסק עגבניות
2 עגבניות מגורדות
שמן זית
2 כוסות מים
1 כף סוכר
מלח
פלפל שחור
פפריקה חריפה

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המגורדות והתבלינים ומערבבים היטב. מבשלים כ-10 דקות ומוסיפים את המים.

2 מכינים את תערובת הבשר על ידי ערבוב כל המרכיבים ויוצרים ממנה קציצות עם ידיים רטובות.

3 מבשלים את הרוטב כחצי שעה ,מרסקים במעבד ידני עד קבלת מרקם חלק ומוסיפים את הקציצות. מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.