צילום׃ בועז לביא, ifeel
"צ'ילי קון קרנה" של נקניקיות עגל
בואו לראות איך הופכים את התבשיל הקלאסי הארוך, למשהו יותר קליל וקצר, אך טעים באותה המידה
עופר אלמליח וקובי בנדלק | Zuppa Dogs
| פורסם 27/03/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
מרכיבים
שמן זית, לטיגון
1/2 בצל סגול, חתוך לרצועות
1 שן שום, קצוצה
6 נקניקיות, חתוכות לעיגולים באורך 1/2 ס"מ
200 גרם (1 כוס) שעועית לבנה, מושרית ללילה ומבושלת במים עד לריכוך
200 גרם (1 כוס) שעועית אדומה, מושרית ללילה ומבושלת במים עד לריכוך
3 מצקות רוטב עגבניות (ממתכון הפיצה או רוטב אחר דומה)
מלח, פלפל שחור
1/2 צרור פטרוזיליה, קצוצה
אופן ההכנה:
1 מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל והשום. מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
2 מוסיפים לסיר את 2 סוגי השעועית ואת רוטב העגבניות. מתבלים במלח ובפלפל שחור ומוסיפים את הפטרוזיליה.