אוכל
צילום׃ בועז לביא, ifeel

"צ'ילי קון קרנה" של נקניקיות עגל

בואו לראות איך הופכים את התבשיל הקלאסי הארוך, למשהו יותר קליל וקצר, אך טעים באותה המידה

עופר אלמליח וקובי בנדלק | Zuppa Dogs | פורסם 27/03/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

מרכיבים

שמן זית, לטיגון
1/2 בצל סגול, חתוך לרצועות
1 שן שום, קצוצה
6 נקניקיות, חתוכות לעיגולים באורך 1/2 ס"מ
200 גרם (1 כוס) שעועית לבנה, מושרית ללילה ומבושלת במים עד לריכוך
200 גרם (1 כוס) שעועית אדומה, מושרית ללילה ומבושלת במים עד לריכוך
3 מצקות רוטב עגבניות (ממתכון הפיצה או רוטב אחר דומה)
מלח, פלפל שחור
1/2 צרור פטרוזיליה, קצוצה

אופן ההכנה:

1 מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל והשום. מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים כ-2 דקות נוספות.

2 מוסיפים לסיר את 2 סוגי השעועית ואת רוטב העגבניות. מתבלים במלח ובפלפל שחור ומוסיפים את הפטרוזיליה.