בקר בפלפלים
רצועות סינטה מוקפצות עם פלפלים בשלושה צבעים
גיל חובב | השף המעופף
| פורסם 23/07/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
200 גרם בקר (סירלוין או סינטה) חתוך לגפרורים
1 פלפל אדום מתוק חתוך לגפרורים
1 פלפל ירוק מתוק חתוך לגפרורים
1 פלפל צהוב מתוק חתוך לגפרורים
5 בצלים ירוקים קצוצים גס
5 שיני שום קצוצות גס
רבע כוס שמן תירס
רבע כוס רוטב סויה
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
1 מלהיטים ווק ומחממים בו שמן. 2. מוסיפים לשמן את הבשר ומקפיצים עד שהוא משנה את צבעו. 3. מוסיפים את הפלפלים, השום והבצל הירוק ומקפיצים עוד שלוש דקות. 4. מוסיפים א יתר החומרים ומקפיצים עוד דקה. טועמים ומתקנים תיבול. 5. מגישים על אורז לבן.