אוכל

בקר בפלפלים

רצועות סינטה מוקפצות עם פלפלים בשלושה צבעים

גיל חובב | השף המעופף | פורסם 23/07/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2.4 31 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם בקר (סירלוין או סינטה) חתוך לגפרורים
1 פלפל אדום מתוק חתוך לגפרורים
1 פלפל ירוק מתוק חתוך לגפרורים
1 פלפל צהוב מתוק חתוך לגפרורים
5 בצלים ירוקים קצוצים גס
5 שיני שום קצוצות גס
רבע כוס שמן תירס
רבע כוס רוטב סויה
2 כפות סוכר

אופן ההכנה:

1 מלהיטים ווק ומחממים בו שמן. 2. מוסיפים לשמן את הבשר ומקפיצים עד שהוא משנה את צבעו. 3. מוסיפים את הפלפלים, השום והבצל הירוק ומקפיצים עוד שלוש דקות. 4. מוסיפים א יתר החומרים ומקפיצים עוד דקה. טועמים ומתקנים תיבול. 5. מגישים על אורז לבן.