צילום׃ דניאל בר און
תבשיל שעועית ובקר משומר
אם באמת רוצים אפשר להפוך גם קופסאות שימורים לתבשיל עשיר של שעועית ובשר וגם פיסות בשר משומר וקרם שעועית שכיף לאכול
מסרט וולדמיכאל | מאסטר שף
| פורסם 27/02/14
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
שמן זית
בצל קצוץ דק
2 שיני שום פרוסות
2 קופסאות בשר בקר
2 קופסאות שעועית
בצל
שמן זית
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה:
1 התבשיל: במחבת מחממים מעט שמן זית ומקפיצים בצל קצוץ דק. מוסיפים שום וממשיכים בהקפצה. שוטפים קופסת בשר אחת ומוסיפים למחבת. מוסיפים קופסת שעועית ומתבלים במלח ופלפל.
2 קרם השעועית: מבשלים את השעועית מהקופסה השנייה. מעבירים למעבד מזון וטוחנים היטב. מעבירים דרך מסננת. מחממים במחבת שמן זית ומוסיפים את השעועית הטחונה. מבשלים כ-5 דקות ומתבלים במלח ופלפל.
3 הכנת הספק (הבשר המיובש): מפוררים את הבשר לשערות בודדות ומסדרים בתבנית. מחממים תנור ל-150 מעלות, מכניסים את הבשר עד לקבלת בשר קריספי.
4 הרכבת המנה: מניחים במרכז הצלחת את תבשיל השעועית, מסביב להוסיף את קרם השעועית ומעל את הבשר המיובש.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים