אוכל
צילום׃ דניאל בר און

תבשיל שעועית ובקר משומר

אם באמת רוצים אפשר להפוך גם קופסאות שימורים לתבשיל עשיר של שעועית ובשר וגם פיסות בשר משומר וקרם שעועית שכיף לאכול

מסרט וולדמיכאל | מאסטר שף | פורסם 27/02/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2.6 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שמן זית

בצל קצוץ דק

2 שיני שום פרוסות

2 קופסאות בשר בקר

2 קופסאות שעועית

בצל

שמן זית

פלפל שחור

מלח

אופן ההכנה:

1 התבשיל: במחבת מחממים מעט שמן זית ומקפיצים בצל קצוץ דק. מוסיפים שום וממשיכים בהקפצה. שוטפים קופסת בשר אחת ומוסיפים למחבת. מוסיפים קופסת שעועית ומתבלים במלח ופלפל.

2 קרם השעועית: מבשלים את השעועית מהקופסה השנייה. מעבירים למעבד מזון וטוחנים היטב. מעבירים דרך מסננת. מחממים במחבת שמן זית ומוסיפים את השעועית הטחונה. מבשלים כ-5 דקות ומתבלים במלח ופלפל.

3 הכנת הספק (הבשר המיובש): מפוררים את הבשר לשערות בודדות ומסדרים בתבנית. מחממים תנור ל-150 מעלות, מכניסים את הבשר עד לקבלת בשר קריספי.

4 הרכבת המנה: מניחים במרכז הצלחת את תבשיל השעועית, מסביב להוסיף את קרם השעועית ומעל את הבשר המיובש.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים