צילום׃ יסמין ואריה צלמים, יינות ביתן
פסטה עם קציצות ברוטב עגבניות טריות
מהיר, טעים, בשרי וחם: המנה המושלמת, שיש בה הכל, למי שבכלל מתעצל לבשל
סהר רפאל | יינות ביתן
| פורסם 10/01/13
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
חבילת פסטה
700 גרם בשר טחון
2 פרוסות לחם רטובות, ללא החלק הקשה
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כף אורגנו יבש
כפית שום כתוש
1 בצל מגורר
מלח
פלפל שחור
2 כפות מים
לרוטב:
רבע כוס שמן זית
10 עגבניות
1פלפל חריף
4 שיני שום, פרוסות
פפריקה
מלח
פלפל שחור
חופן עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
1 מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות ומקררים. יוצרים כדורים יציבים ומניחים בקערה.
2 מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים את העגבניות והפלפל, ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את השום והפפריקה, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים כחצי כוס מים.
3 מכניסים את הקציצות לרוטב ומוסיפים גם את הבזיליקום. מבשלים 25 דקות על אש נמוכה.
4 מבשלים חבילה שלמה של פסטה, על פי הוראות היצרן.
5 מוסיפים לסיר הקציצות את הפסטה, מערבבים ומגישים.
* המתכון מאת השף סהר רפאל - באדיבות "קרנבל הבשר" של רשת יינות ביתן
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!