אוכל

קדרת עוף של עדן הראל

עוף בתנור עם תפוחי אדמה ובטטות בתיבול פפריקה וניחוחות של בית

עדן הראל | עושים שכונה | פורסם 14/12/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.1 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 תפו"א חתוכים לקוביות
3 בטטות חתוכות לקוביות
2 כרעיים
שמן זית
פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מחממים את התנור ל-240 מעלות.

2 מניחים בקדרה את תפוחי האדמה והבטטות ועל זה מניחים את הכרעיים.

3 מתבלים בכף פפריקה מתוקה, כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל שחור.

4 שופכים חצי כוס שמן זית ומערבבים כך שכל המרכיבים יהיו עטופים בשמן ותבלינים.

5 מכניסים לתנור לשעתיים עם מכסה, בעשר דקות האחרונות יש לכוון את התנור למצב גריל ולהסיר את המכסה.