קדרת עוף של עדן הראל
עוף בתנור עם תפוחי אדמה ובטטות בתיבול פפריקה וניחוחות של בית
עדן הראל | עושים שכונה
| פורסם 14/12/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
3 תפו"א חתוכים לקוביות
3 בטטות חתוכות לקוביות
2 כרעיים
שמן זית
פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מחממים את התנור ל-240 מעלות.
2 מניחים בקדרה את תפוחי האדמה והבטטות ועל זה מניחים את הכרעיים.
3 מתבלים בכף פפריקה מתוקה, כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל שחור.
4 שופכים חצי כוס שמן זית ומערבבים כך שכל המרכיבים יהיו עטופים בשמן ותבלינים.
5 מכניסים לתנור לשעתיים עם מכסה, בעשר דקות האחרונות יש לכוון את התנור למצב גריל ולהסיר את המכסה.