אוכל
צילום׃ דניאל בר און

מוח ברוטב פלפלים ופקאנים

מוח טלה ברוטב פלפלים פיקנטי בבישול מהיר וזריז עם ערימת פקאנים קלויים מעל. מעט עבודה והרבה מאוד טעם

שפרי שפירא | מאסטר שף | פורסם 22/01/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מוח עגל

גמבה

פלפל צהוב

2 חלפיניו

1/2 בצל לבן

שיני שום פרוסות

פלפל שחור גרוס

פפריקה חריפה

פפריקה מתוקה מעושנת

חופן פקאן קלויים

חופן עלי כוסברה

אופן ההכנה:

1. בסיר מרתיחים מים, מכניסים את המוח ומבשלים 20 דקות עד שהמים לבנים. מוציאים את המוח בזהירות ושוטפים. מניחים בצד.

2. מטגנים את כל סוגי הפלפלים ביחד עם הבצל והשום. מוסיפים פלפל שחור גרוס, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה (אם יש מעושנת). כשהרוטב מבעבע מוסיפים את המוח ומבשלים עוד 25 דקות.

3. הרכבת המנה: מעבירים לצלחת, מוזגים מעל 3 כפות מהרוטב ומפזרים את הפקאנים והכוסברה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים