צילום׃ רעות עזר-אסרף, mako אוכל
תבשיל בשר עם דלעת וערמונים
אם אתם מחובבי הבשר, התבשיל הזה הולך להפיל אתכם מהרגליים: צלעות בקר חתוכות לקוביות, שמתבשלות ארוכות עם ערמונים וקוביות דלעת ומעלות ניחוחות של ראס אל חנות - שיעוררו רעב בכל אחד, בכל שעה ביממה
רעות עזר-אסרף | mako אוכל
| פורסם 28/07/19
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
רבע כוס שמן זית
קילו וחצי בשר צלעות בקר, חתוך לקוביות בינוניות
מלח
פלפל שחור
3 בצלים לבנים, פרוסים דק
3 גבעולי סלרי, חתוכים גס
1 כף ראס אל חנות
2 כפות סוכר חום
2 כוסות מים
800 גרם דלעת (ללא קליפה וגרעינים), חתוכה לחתיכות בינוניות
2 כוסות ערמונים קלויים
אופן ההכנה:
1 מטגנים בסיר רחב את הבשר מכל הצדדים. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, מוציאים ומניחים בצד.
2 באותו הסיר מטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הבשר והסלרי ומתבלים בראס אל חנות, מלח וסוכר חום. מכסים במים ומביאים לרתיחה.
3 מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות. מוסיפים את הדלעת והערמונים, ממליחים במידת הצורך, מכסים שוב ומבשלים עוד שעתיים.