אוכל
צילום׃ דן פרץ, יחסי ציבור

קרפצ'יו פילה בקר על סלט לבבות חסה קיצי

נתחים דקיקים ונאים של בשר המוגשים בחומץ בלסמי ושמן זית

צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף | פורסם 15/09/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

400 גרם פילה בקר טרי
2 לבבות חסה שטופים וחתוכים גס
½ ראש חסה מסולסלת שטוף וחתוך גס
½ בצל סגול קלוף וחתוך לרצועות דקות
½ קולרבי קלוף וחתוך לרצועות דקות
½ חצי מנגו קלוף וחתוך לקוביות
כף אגוזי קשיו גרוסים גס
מלח גס
פלפל גרוס
4 כפות מיץ לימון טרי
8 כפות שמן זית
3 כפיות חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

1 .את פילה הבקר מגלגלים בניילון נצמד ויוצרים רולדה עגולה בקוטר 4 ס"מ. מכניסים להקפאה למשך 40 דקות. 

2 מוציאים מהמקפיא, ופורסים בעזרת סכין חדה, פרוסות בעובי של 2 מ"מ. מסדרים את הפרוסות אחת ליד השניה בצלחות הגשה אישיות.

3 מערבבים יחד בקערה את מרכיבי הסלט: החסות, הבצל, הקולורבי המנגו והקשיו ומתבלים במלח, פלפל, לימון ו-6 כפות משמן הזית.

4 כדקה לפני ההגשה מתבלים את הבשר במלח גס, פלפל גרוס טרי ובוזקים את החומץ הבלסמי ו-2 הכפות הנותרות משמן הזית. 

5 מניחים את הסלט במרכז הצלחת, על הבשר המתובל ומגישים מיד.