אוכל
תמונת AVI׃ none

מעורב ירושלמי

התערובת הבשרית המפורסמת מונחת על מצע קרוטונים טעים טעים

חיים כהן | מבשלים ביחד | פורסם 27/01/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (4 מנות):

100 גרם כבדי עוף חתוכים לנתחים קטנים

100 גרם לבבות עוף חצויים לשניים

100 גרם טחולים של עוף

100 גרם פרגיות חתוכות לקוביות קטנות

50 גרם שומן כבש חתוך לקוביות קטנות

1 בצלים פרוסים לחצאי ירח

מלח

פלפל שחור

לחם כפרי צרפתי

שמן זית

כלים

פלנצ'ה

מלקחיים

סכיני שף

קרשי חיתוך

סכין לחם

אופן ההכנה:

1 פורסים לחם ומשמנים בשמן זית. 

2 אופים בתנור עד הזהבה, קורעים לקרוטונים ומניחים בקערות הגשה.

3 מלהיטים פלנצ'ה. צורבים במקביל את כל חלקי הבשר יחד עם הבצל.

4 מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט כורכום. 

5 מעמיסים בקעריות על הקרוטונים.