תמונת AVI׃ none
מעורב ירושלמי
התערובת הבשרית המפורסמת מונחת על מצע קרוטונים טעים טעים
חיים כהן | מבשלים ביחד
| פורסם 27/01/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
100 גרם כבדי עוף חתוכים לנתחים קטנים
100 גרם לבבות עוף חצויים לשניים
100 גרם טחולים של עוף
100 גרם פרגיות חתוכות לקוביות קטנות
50 גרם שומן כבש חתוך לקוביות קטנות
1 בצלים פרוסים לחצאי ירח
מלח
פלפל שחור
לחם כפרי צרפתי
שמן זית
כלים
פלנצ'ה
מלקחיים
סכיני שף
קרשי חיתוך
סכין לחם
אופן ההכנה:
1 פורסים לחם ומשמנים בשמן זית.
2 אופים בתנור עד הזהבה, קורעים לקרוטונים ומניחים בקערות הגשה.
3 מלהיטים פלנצ'ה. צורבים במקביל את כל חלקי הבשר יחד עם הבצל.
4 מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט כורכום.
5 מעמיסים בקעריות על הקרוטונים.