אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

נתח קצבים צלוי בגריל

עם ירקות שרופים באש וארוגולה, לאוהבי בשר אמיתיים

רפי כהן | אדום אדום | פורסם 21/03/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

2 ק"ג נתח קצבים (לבקש מהקצב את החלק העבה) חתוכים לנתחים 3X3 ס"מ
מלח גס
שמן זית
10 בצלים קטנים
10 עגבניות קטנות
5 פלפלים בינוניים חריפים או מתוקים
צרור ארוגולה שטוף ונקי

אופן ההכנה:

1 משמנים את נתחי הבשר בעזרת מברשת בשמן זית, מפזרים מלח גס ופלפל.

2 מחממים גריל או מחבת ברזל כבדה. צולים את נתחי הבשר מכל הכיוונים כ-5 דקות בערך או עד למידת עשייה רצויה (רצוי לא יותר מדי).

3 במקביל צולים היטב את הבצלים, העגבניות, והפלפלים או על גריל או על להבה גלויה. קולפים בעזרת כפות הידיים ובשום פנים ואופן לא שוטפים במים.

4 מניחים את הארוגולה ומזלפים שמן זית ומלח גס. מסדרים את העגבניות, הבצלים, ונתחי הבשר ומגישים.

>> לעוד עיקריות מומלצות לארוחת החג.