צילום׃ דניאל בר און
קרעי פסטה עם נתחי טלה בחמאת אנשובי
מנת פסטה מיוחדת עם פסטה קרועה, בשר של צלעות טלה חמאת אנשובי וצלפים
עידו קרוננברג | מאסטר שף
| פורסם 18/03/14
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
צלעות טלה נטולות שומן
חמאה
שמן זית
פלפל צ'ילי
אנשובי
צלפים, שטופים היטב
לפסטה:
3 כוסות קמח
3 ביצים + חלמון
מעט מלח
מעט שמן
אופן ההכנה:
1 מפרקים את הצלעות מהעצם ודופקים אותן.
2 ממיסים בכלי קטן חמאה, מעט שמן זית, צ'ילי ואנשובי.
3 מערבבים את החומרים של בצק הפסטה, מרדדים לעלה רחב וקורעים ממנו חתיכות רחבות.
4 מחממים מחבת ומעמידים סיר מים לפסטה. כשהמים רותחים מכניסים את קרעי הפסטה ל-3 דקות.
5 בינתיים צורבים את הטלה. כשהוא צרוב מברישים אותו בתערובת האנשובי והופכים. מוסיפים את עלי הפסטה המבושלים, מברישים בנדיבות בתערובת האנשובי, מערבבים ודואגים שהכל יהיה מכוסה ברוטב.
6 מפזרים מעט צלפים, מערבבים שוב ומגישים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים