אוכל
צילום׃ דניאל בר און

קרעי פסטה עם נתחי טלה בחמאת אנשובי

מנת פסטה מיוחדת עם פסטה קרועה, בשר של צלעות טלה חמאת אנשובי וצלפים

עידו קרוננברג | מאסטר שף | פורסם 18/03/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות לא כשר
Rating: 4.8 80 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

צלעות טלה נטולות שומן

חמאה

שמן זית

פלפל צ'ילי

אנשובי

צלפים, שטופים היטב

לפסטה:

3 כוסות קמח

3 ביצים + חלמון

מעט מלח

מעט שמן

אופן ההכנה:

1 מפרקים את הצלעות מהעצם ודופקים אותן.

2 ממיסים בכלי קטן חמאה, מעט שמן זית, צ'ילי ואנשובי.

3 מערבבים את החומרים של בצק הפסטה, מרדדים לעלה רחב וקורעים ממנו חתיכות רחבות.

4 מחממים מחבת ומעמידים סיר מים לפסטה. כשהמים רותחים מכניסים את קרעי הפסטה ל-3 דקות.

5 בינתיים צורבים את הטלה. כשהוא צרוב מברישים אותו בתערובת האנשובי והופכים. מוסיפים את עלי הפסטה המבושלים, מברישים בנדיבות בתערובת האנשובי, מערבבים ודואגים שהכל יהיה מכוסה ברוטב.

6 מפזרים מעט צלפים, מערבבים שוב ומגישים.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים