תבשיל קציצות ותחתיות ארטישוק
קציצות בשר מופלאות המוגשות עם תחתיות ארטישוק לחגיגה של טעמים ומרקמים
עדן הראל | עושים שכונה
| פורסם 16/01/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
חבילת תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים
½ קילו בשר טחון
1 תפוח אדמה מגורד בפומפיה
1בצל מגורד בפומפיה (יש לסחוט את הנוזלים)
ביצה
חבילת פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן זית
כפית מלח
½ כפית בהרט
¼ כפית אגוז מוסקט
3 כוסות מים
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את הבשר, תפוח אדמה מגורד, בצל, ביצה, פטרוזיליה, 2 כפות שמן, ½ כפית מלח, ½ בהרט, ¼ כפית אגוז מוסקט.
2 יוצרים מהתערובת קציצות בגודל אחיד.
3 מחממים מים בסיר ומתבלים בכפית כורכום, ½ כפית בהרט, ½ אגוז מוסקט. מוסיפים את הקציצות לסיר.
4 מבשלים 20 דקות ומוסיפים את תחתיות הארטישוק.
5 מבשלים 20 דקות נוספות ומגישים חם.