אוכל

תבשיל קציצות ותחתיות ארטישוק

קציצות בשר מופלאות המוגשות עם תחתיות ארטישוק לחגיגה של טעמים ומרקמים

עדן הראל | עושים שכונה | פורסם 16/01/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

חבילת תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים
½ קילו בשר טחון
1 תפוח אדמה מגורד בפומפיה
1בצל מגורד בפומפיה (יש לסחוט את הנוזלים)
ביצה
חבילת פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן זית
כפית מלח
½ כפית בהרט
¼ כפית אגוז מוסקט
3 כוסות מים

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הבשר, תפוח אדמה מגורד, בצל, ביצה, פטרוזיליה, 2 כפות שמן, ½ כפית מלח, ½ בהרט, ¼ כפית אגוז מוסקט.

2 יוצרים מהתערובת קציצות בגודל אחיד.

3 מחממים מים בסיר ומתבלים בכפית כורכום, ½ כפית בהרט, ½ אגוז מוסקט. מוסיפים את הקציצות לסיר.

4 מבשלים 20 דקות ומוסיפים את תחתיות הארטישוק.

5 מבשלים 20 דקות נוספות ומגישים חם.